Activiteiten

Bada Bing | @ Jeugdhuis Barcode | 12-10-12

Bron: Gemeenschapskrant ‘De Zandloper’ – december 2012

Derby | DUW B vs DUW A | 6-4-12

Terugmatch seizoen ’11-’12  sporthal Wemmel

Hoewel beide ploegen niets meer te winnen of verliezen hebben, gaven alle spelers het beste van zichzelf. Voor veel ploegen is het dan een ‘eindeseizoenmatch’, voor ons niet. De Wemmelse ‘classico’ van het zaalvoetbal is altijd een echt duel op het scherpst van de snee. De jeugdploeg trok aan het langste eind en won met 3-2, al spatte het schot van spits Mario Juro (DUW A) in de slotminuut uiteen op het doelkader. De A ploeg nam de week erna, in een oefenwedstrijd weliswaar, revanche. Opnieuw bedroeg het verschil slechts 1 doelpunt, beide ploegen zijn dus echt wel aan mekaar gewaagd.

Omdat de club dit jaar haar vijfjarig bestaan viert, had het bestuur iets speciaals in petto voor de supporters en de spelers. Veel van onze spelers zijn fan van Anderlecht en zien Marcel Van Langenhove als de verpersoonlijking van de club in onze streek. Als internationale ex-topscheidsrechter – jarenlang de onbetwistbare nummer één in België – en ex-burgemeester en huidig eerste schepen, met onder andere Sport als bevoegdheid, is hij dé geknipte persoon om de aftrap van onze wedstrijd te geven. De wedstrijdbal werd geschonken door de Wemmelse sportwinkel MB Sport. Tijdens de rust en na de wedstrijd werden onze supporters en clubleden door onze hoofdsponsor Immo Structura getrakteerd in Fame-S, de cafetaria van de sporthal, wat bijzonder in de smaak viel. Het seizoen eindigt in schoonheid en misschien zorgt onze derde ploeg (DUW C) wel voor de kers op de taart want ze strijden in hun reeks voor de promotie.

Wies Herpol


Het Nieuwsblad 27-4-12

Derby | DUW A vs DUW B | 25-11-11

Nog meer dan de punten voor het kampioenschap stond in deze derby de eer van ‘beste zaalvoetbalploeg van Wemmel’ op het spel. De C’s zijn momenteel buitencategorie, daar hoopt de club op het einde van het seizoen een galamatch voor te kunnen organiseren als ze kampioen worden ;-).

Maar misschien was een andere inzet van de derby belangrijker. De winnaar kreeg namelijk een bierkorf. De anciens en de youngsters hielden elkaar in evenwicht: 3-3 was de eindstand. Beter kan het resultaat van een derby binnen de eigen club niet zijn, maar helaas schiet geen van beide ploegen er mee op in het kampioenschap.

Gelukkig zat de sfeer er door de supporters en de spelers goed in! (zie foto)

KeskizZ Cage 2010

Net zoals verleden jaar verleent DUW zijn steun aan jeugdvereniging KeskizZ voor de organisatie van hun Cagevoetbaltornooi. Op zondag 15-8 vindt de 5e editie plaats op het grasplein tegenover het gemeentehuis in Wemmel. Een betere voorbereiding voor het nieuwe seizoen is er niet 🙂

Meer info: www.keskizz.be

Spaghettifestijn

De allereerste editie van ons Spaghettifestijn was een grandioos succes.
De reacties waren lovend en geven het nodige vertrouwen om volgende keer nog beter te doen.

Daring United Wemmel wil graag iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan dit succes:
– alle spelers voor het vele werk
– Momo, Tinneke, Johanna en Andrea voor hun vrijwillige inzet
– alle sponsors voor hun steun het afgelopen jaar
– alle mensen die geholpen hebben bij de organisatie (mensen van ’t Hooghuis, ’t Hoeksken, Jeugdhuis, de scouts, zandloper, …)
– en natuurlijk bedank ik graag de vele familieleden en vrienden die we op het eetfestijn mochten verwelkomen

Bedankt en tot volgend jaar!!!

Cage-voetbaltornooi

Op 9-9-2007 nam Daring United Wemmel deel aan de tweede editie van het Cage-voetbaltornooi van KeskizZ. Zeven ploegen namen het in één poule, verdeeld over twee “kooien” tegen elkaar op.

De finale werd een heuse derby tussen KVK Wemmel en Daring United Wemmel. Een wedstrijd op het scherpst van de snee waar Daring United aan het langste eind trok.

In een zinderende krachtmeting tussen beide Wemmelse ploegen zorgde de gedrevenheid en de technische kwaliteiten van de zaalvoetbalploeg voor de doorslag.

Daring ging naar huis met de begeerde beker, een fles champagne, een leren voetbal en een hoop waardebonnen.

Mission accomplished!